Bedrijven en ondernemers

Vaak worden professionele foto’s voor een website vergeten. Soms bewust en soms onbewust.  Op de foto gaan is toch wel een beetje spannend, maar de kosten worden ook vaak als een obstakel gezien.

Terwijl je met goed beeldmateriaal kunt laten zien wat voor bedrijf je bent en waar je krachten liggen. Hierdoor kun je de klant net dat laatste zetje geven om voor jou te kiezen.

Als fotograaf kan ik de spanning om op de foto te gaan weg  halen. De kracht van de persoon op beeld te zetten op een natuurlijke manier.

Samen met jou als ondernemer bespreken we wat de wensen zijn en het doel voor de foto’s.  Zijn ze voor de website, folders of bijvoorbeeld voor LinkedIn. Wil je een totaalbeeld van je onderneming of alleen het personeel op de foto. En niet onbelangrijk! Wat wil je uitdragen. Dan leg ik dat voor u vast.

Wil jij ook graag professionele foto’s? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.  Proffessionele foto’s laten maken kan al vanaf  €185,-.  Mijn werkgebied is Noord- Brabant maar het is geen probleem om verder te reizen.

Nieuwsgierig geworden? Neem hier contact op voor meer informatie.

Fotoshoot inplannen of informatie aanvragen.

Heb je nog vragen over mogelijkheden of beschikbaarheid. Neem dan vrijblijvend contact op met Sophie Jolink Fotografie.