Newborn

Bij de newbornshoots kom ik als newbornfotograaf bij u aan huis om uw zoon of dochter te fotograferen. Mijn werkgebied zit o.a. in Drunen, Vlijmen, Den Bosch, Heusden, Waalwijk, Tilburg, Kaatsheuvel e.o. Het is voor mij geen probleem om het land te mogen doorkruisen om uw pasgeborene op de gevoelige plaat vast te mogen leggen. Tevens is er de mogelijkheid om bij mij in de kindvriendlijke fotostudio in Drunen te komen voor de newbornshoot. Mijn fotostudio in Drunen is makkelijk te bereiken een heeft voldoende parkeergelegenheid.

Newborn- baby’s kunnen het beste gefotografeerd worden binnen de leeftijd van 2 weken. Vaak slapen de baby’s dan beter door de sessie heen en zijn ze makkelijker te poseren.  Alle props en dekentjes hebben we dan binnen handbereik als u naar de Studio van Sophie Jolink Fotografie in Drunen komt. Kom ik naar u toe dan neem ik een selectie van de spullen mee gebaseerd op uw wensen.

Omdat ik als newbornfotograaf veiligheid hoog in het vaandel heb staan heb ik speciaal een posing bag laten maken. Dit is een speciale zitzak die gebruikt wordt om newborns veilig op te laten poseren. Van de zitzak kan ik een grote poef maken zodat er een veilige ondergrond ontstaat waar de baby op kan liggen. Tevens is deze posingbag uitermate geschikt om grote broertjes en of zusjes hierin plaats te laten nemen en hun broertje/zusje vast te houden.

Fotoshoot inplannen of informatie aanvragen.

Heb je nog vragen over mogelijkheden of beschikbaarheid. Neem dan vrijblijvend contact op met Sophie Jolink Fotografie.