Loveshoot

Wat is het toch fijn om verliefd te zijn. Tijdens de loveshoot maak ik foto’s van jullie in een ongedwongen sfeer. Steeds meer werk ik met kleine opdrachtjes en vragen. Door dit op deze manier in te zetten worden er echte emoties opgeroepen tijdens de shoot en krijgt de fotoshoot een extra dimensie. Mooie spontane foto’s met mooie herinneringen.

In de omgeving van Drunen zijn verschillende buitenlocaties die hiervoor geschikt zijn. Stoer, romantisch noem het maar op. Liever in de studio? Geen probleem. In Drunen heb ik mijn eigen studio waar je van harte welkom bent.

Een paar weken geleden heb ik samen met mijn vriend een moment design shoot gehad bij Sophie. Het was niet mijn eerste fotoshoot, maar wel ongetwijfeld de meest interessante! Sophie had van tevoren een aantal mooie locaties uitgezocht, en ons toen laten kiezen welke plek het beste bij ons paste. 

Waar normaal verteld wordt welke pose je aan moet nemen en welke kant je op moet kijken, kregen we bij deze shoot steeds kleine opdrachten. Hierbij komt echt je eigen persoonlijkheid naar boven en kun je lekker jezelf zijn zonder een rol te hoeven spelen om mooi op de foto te komen. Mijn vriend en ik zijn al een paar jaar samen, en toch leer je elkaar weer even wat beter kennen tijdens een shoot als deze. En serieus hoeft het zeker niet te zijn, wij hebben vooral heel erg veel gelachen! 

Door de opdrachten zelf, maar ook de manier waarop ze uitgelegd worden, merk je dat je snel los komt. Waar het normaal wat spannend kan zijn om jezelf van je beste kant te laten zien voor de camera, heb je tijdens de moment design shoot helemaal geen tijd om je druk te maken. Alles draait om spontaniteit zoals op de foto’s ook terug is te zien!

Dus Sophie, nogmaals heel erg bedankt, een echte aanrader!

Marieke

Fotoshoot inplannen of informatie aanvragen.

Heb je nog vragen over mogelijkheden of beschikbaarheid. Neem dan vrijblijvend contact op met Sophie Jolink Fotografie.